S/Y Thaleia

Lokikirja

Purjehdusohjeita

EtusivulleARC 2012

13.12.2012

Reunalla 12 12 12 kello 12 12?

Niin kauan ollaan jo menty että yleisesti keskustellaan koska se pannukakun reuna tulee vastaan. Ja mitä sen jälkeen? Onko hilloa? Ja mihin putoaminen loppuu? Putoaako vesikin ja miten sitä riittää jatkuvaksi putoukseksi asti? Ja eikö aurinko sammu, kun yöllä vettä tulee päälle? Isolla merellä pääsee isojen kysymysten kimppuun kun on aikaa käyttää aivoja.

Timo

- - - -

Yöt ovat lämpimiä, shortsit ja pusero riittävät.

Ajetaan iso 3-reivissä, kun takaliesmasta 3-reivin alapuolelta löytyi repeämä. Pieniä vikoja isosta ja genuasta löytyy melkein mistä van, kun tarkkaan katsoo. 25.000 nm ajetut peruspurjeet ovat jo hauraat, etelän aurinko on kova purjeille. Toisaalta, 25.000 nm on Suomenkin oloissa todella paljon.

Matkaa on jäljellä vajaat 300 nm ja näyttää siltä, että tulemme perille pimeän aikaan. Valokuvien kannata harmillista, tai onhan niitä hienoja kuvia jo saatu aika paljon.

Antti

- - - - -

Luciaksi!

Äänestystilanne on tiukka, mikään ei ole vielä ratkennut. Vielä on aikaa vaikuttaa, sinunkin äänesi voi ratkaista Lucian päivän kohtalon! Hui!

'Eroa on muutamia prosenttiyksikköjä ja tilanne vaihtelee koko ajan'. Vain äänestämällä voit vaikuttaa! Vaikuta lähiympäristöösi, kaikki keinot sallittuja. Ei ikärajaa. Lastenkasvatuksessa hyväksi havaitut uhkailu ja hammastenkiristys toimivat hyvin; tarvitsee vain kokeilla!

Antakaapas siis tulla ääniä Iridiumin sms-viesteinä; perusteluineen. Äänestysaika päättyy St Lucian päivänä torstaina 13. joulukuuta kello 18.oo Suomen aikaa. Sääntöjä täsmennetään jos tarve vaatii, St Lucia toimikunta ottaa vielä kantaa mm turboääniin.

Kiitos äänestäjille jo annetuista äänistä, niitä on mukavan runsaasti jakautuneena kaikille ehdokkaille.

St Lucia toimikunta