S/Y Thaleia

Lokikirja

Purjehdusohjeita

EtusivulleARC 2012

14.12.2012

Luciaksi Peik!

Kuinka ollakaan St Luciaksi valittiin kisaa koko ajan johtanut Peik. Marginaalia seuraaviin tuli kaikkiaan 12 ääntä plus turboääni joka antajansa mukaan vastaa kymmentä. Ensimmäiseksi ja toiseksi perintölucioiksi valittiin Harry ja Timo, näiden perintölucioiksi Miki ja Antti, joiden perintöluciaksi valittiin Lari.

Vuoden 2012 Lucian valintaperusteita olivat mm

- lasten on tulevaisuus
- on blondi ja osaa ruotsia
- maailman lapset on hyvä pelastaa
- tulee paras lucia ikinä!
- maailmanrauha saavutettaisiin varmasti avullaan
- vakuuttava vaaliavustaja
- koska peik lupaa pelastaa maailman lapset
- vill räddä världen o barnen med att baka mudcake
- peik on paras
- world peace
- kiva että haluaa auttaa 3 mrd lasta

Toimikunta kiittää läpimästi kaikkia äänestäneitä (myös Simoa vaikka äänestikin väärin). Lucian virallinen kuva julkaistaan tuota pikaa.

Rauhaa!

St Lucia toimikunta

- - - - -

Tänään on ollut hieno purjehduspäivä, aurinkoista, leppoisaa lämmintä tuulta ja genaakkeri vetää mukavasti.

Pari pientä hässäkkääkin pitämässä mielen virkeänä. Noin tunti genakkerin noston jälkeen skuuttikulman lukkohaka irtosi jostain syystä ja 125 m2 värikäs purje hulmusi keulan edessä. Purjeen sukka on kätevä, purje meni kiltisti sukkaan ja kulma uudelleen kiinni, sukka ylös ja taas mentiin.

Iltapäivällä genaakkerin keulakulma petti ja taas purje hulmusi, nyt veneen sivulla. Saman tyylinen operaatio ja purje oli taas vedossa, nyt keulaköysi blokin kautta, ettei hankaudu uudelleen poikki.

Illalla ennen auringon laskua ajettiin hetki ison Amel Super Maramun rinnalla, soittivat ja kehuivat Thaleiaa hienon näköiseksi ilta-auringossa genaakkeri päällä. Valo tulikin upeasti ohuen värikkään purjeen läpi.

Matkaa on jäljellä enää noin 200 nm, olemme St Lucialla kai aikaisin lauantai-aamuna.

Antti