S/Y Thaleia

Lokikirja

Purjehdusohjeita

EtusivulleARC 2012

18.12.2012

St Lucia

Perillä. Tultiin maaliin lauantaiaamuna kello 8.41. Maileja takana 3000. Maalilinjan yli nousemiseksi jouduttiin ottamaan matkan ekat vendat. Tyytyväinen miehistö. (kuvat (c) Tim wright, www.photoaction.com )

Rodney Bayn marinassa päästiin laituriin. Vastassa oli paikallisia hedelmäkorin ja rommipullon kanssa. Vähän aikaa happea ja ihmettelyä, ensimmäisiä askelia tasamaalla ja siksakkia laiturilla. Suunniteltiin t-paitaa jossa lukee 'I am not drunk - only just arrived!', sen verran keinui ja keinuu vieläkin. Jäätelöä. Ja hommat käyntiin kello 12.00: pyykit pesuun, samoin vene, ankkurikettingin kuljetus paikoilleen ankkuriboksiin, roskat pois ankkuriboksista, kannen huuhtelu, sisätilojen tyhjentäminen kannelle kuivumaan ja tuulettumaan, pesua ja pyyhkimistä etc jne. Hommia iltaan asti. Purjeita ei saatu korjattua St Lucialla, joten jäi Martiniquelle tai Guadaloupeen. Lisää ihmettelyä ja dinneri marinan ravintolassa: EI veneessä. Pöytä paikoillaan, lasit pystyssä, syömistä kahdella kädellä. Siistiä.

Aamulla Peik, Lari ja Timo kumiveneellä Spinnaker beach baariin syömään muiden laittama Full English Breakfast. Uintia, vesi 29, hiekkaa, aurinkoa; oltiin kuin kotonamme. Takaisin marinaan, vähän lisää työleiriä, minkä jälkeen piuhat letkut sekä köydet irti ja suunnaksi Martinique. Aamun aikana seurustelua myös mm Rodney Bayhin saapuneiden suomalaisveneiden Eira, La Capitana ja Marisol kanssa.

Miki jäi St Lucialle, josta lento maanantaina Suomeen. Muut Martiniquelle siis, sunnuntaina Le Marin, maanantaina Anse Mitan, Fort de Francea vastapäätä.

Thaleian koko miehistö haluaa kiittää lämpimästi tuesta viesteistä ja kannatuksesta matkan aikana!!! Oli hienoa. Ja matka jatkuu.

Timo